Unde a fost găsită femeia care DISPĂRUSE dintr-o unitate medicală din Cluj-Napoca

Unde a fost găsită femeia care DISPĂRUSE dintr-o unitate medicală din Cluj-Napoca
| Foto: sursa - IPJ Cluj

Polițiștii au mediatizat dispariția unei clujence care a plecat în seara de marţi, 16 ianuarie, dintr-o unitate medicală din Cluj-Napoca, fără a mai ajunge acasă. 
 

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani a plecat voluntar dintr-o unitate medicală din Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors, însă aceasta nu a ajuns nici la domiciliul din Cluj-Napoca.

După ce cazul a fost mediatizat, femeia a fost găsită în dimineaţa următoare, la 60 de km de casă, la un hotel din Huedin. Poliţiştii au transmis că ea a fost preluată de medici şi transportată la un spital din oraşul Huedin pentru investigaţii suplimentare.  

"Femeia a fost depistată în această dimineață, în jurul orei 09.10, într-o unitate hotelieră din orașul Huedin. În baza cercetărilor preliminare a rezultat că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

A fost preluată de un echipaj medical și transportată la spitalul orașului Huedin pentru investigații suplimentare", a transmis IPJ Cluj miercuri, 17 ianuarie. 

Comenteaza