Unde ieşim: Barul unde trăieşti meciurile la maxim

Unde ieşim: Barul unde trăieşti meciurile la maxim
Pe strada Sindicatelor se află un local unde vizionările de meciuri pot să aibă şi un folos practic: în serile cu promoţii, cine ghiceşte scorul corect merge acasă fără să plătească nici un ban.


Instinct Café Bar este amplasat chiar în centrul Clujului, peste drum de hotelul City Plaza. "Am pornit afacerea la 1 septembrie 2010, în plină criză. Ne-am gândit că ar fi nevoie de un local simplu, cu un alt fel de decor, în care clienţii să fie relaxaţi, nu complexaţi că nu au haine de firmă sau altceva de genul acesta", a precizat Vlad Măcicăşan, unul dintre asociaţi.

"Era o alternativă şi pentru noi, se ştie că afacerile cele mai bune sunt pornite pe timp de criză, iar atuul nostru era că aveam cele mai mici preţuri din zonă. Ne simţim bine la bar, suntem parcă într-o mare familie de prieteni. Ne leagă mai ales pasiunea pentru fotbal", a mai spus Măcicăşan.

Localul are 60 de locuri, iar în anotimpul călduros se adaugă cele 40 de pe terasă. Publicul ţintă este alcătuit din tineri, studenţi sau liceeni, iar un plus de relaxare este oferit de faptul că oricine poate pune muzica pe care o doreşte. În serile de sâmbătă se organizează concerte live sau karaoke. "Aici a cântat Vlad Gliga, concurent la Vocea României", a precizat Daniel Lup, celălalt asociat.

"Promoţia care a interesat cel mai mult a fost cea de la meciuri. Cine ghiceşte scorul corect merge acasă fără să plătească nici un ban", a explicat Lup. În perioada următoare, în local se pot organiza petreceri tematice şi microrevelioane. De luni până vineri barul este deschis între 07:30 şi 23:00, iar sâmbăta şi duminica, de la 15:00 la 23:00.

 

 

Comenteaza