Unde ieşim: Soto Cafe, localul din centru care-şi schimbă culoarea

Unde ieşim: Soto Cafe, localul din centru care-şi schimbă culoarea
O cafea, un ceai sau o băutură răcoritoare pot fi savurate în centrul Clujului, într-un cadru aparte, la parterul Casei de Modă.

Soto Cafe s-a deschis în luna octombrie a anului trecut pe strada George Bariţiu, la nr. 4-6. "Publicul nostru ţintă este alcătuit în parte din studenţi, însă cei mai mulţi clienţi din cafenea sunt clujeni care au terminat facultatea, de la 23 de ani în sus", a precizat Ioana Săuan, managerul localului. "Ne-am gândit şi la public corporate, pentru că în zonă sunt multe firme şi bănci şi mulţi angajaţi de acolo vin la noi la o cafea", a adăugat aceasta. Pe lângă diverse sortimente de cafea, ceai, răcoritoare şi alte băuturi, localul mai are în meniu sandwich-uri şi îngheţată.

Dacă în timpul săptămânii muzica este de la radio, sâmbăta cafeneaua se transformă pentru o seară în club şi au loc diverse petreceri tematice. "Uneori punem muzică retro, alteori comercială, în funcţie de stilul petrecerii. Am încercat şi cu muzică house, dar nu a mers, se pare că celor care vin în localul nostru nu le place", a dezvăluit managerul. Intrarea la aceste evenimente este liberă. Cei care doresc să ia parte la ele pot să îşi facă rezervare la mese sau pot să stea la bar. "Un detaliu special al localului nostru este că îşi poate schimba oricând culoarea", susţine Ioana Săuna. "Tot ce înseamnă sursă de iluminat este realizat din leduri, astfel încât atmosfera localului poate fi alta de la un moment la altul", explică ea. Cei care iau parte la serile speciale de sâmbăta pot beneficia de preţurile speciale ale cocktail-urilor preparate cu această ocazie. Soto Cafe are 50 de locuri şi este deschis de luni până joi, între orele 8:00 şi 23:00, vineri, între 8:00 şi 4:00, sâmbăta, între 12:00 şi 4:00, iar duminica, între 8:00 şi 18:00. "Dorim ca pe viitor să mai organizăm încă o seară de petrecere, care să aibă în program ceva care să îi implice pe clienţi, poate karaoke. Dorim ca ei să fie vedetele", a mai spus Ioana Săuan.

 

 

Comenteaza