Unul dintre răniţii în accidentul aviatic din Apuseni a fost externat azi VIDEO

Unul dintre răniţii în accidentul aviatic din Apuseni a fost externat azi VIDEO
Unul dintre răniţii în accidentul aviatic din Apuseni a părăsit astăzi, cu încuvinţarea medicilor, Spitalul de Urgenţă din Cluj, unde a fost internat în ultimele două săptămâni. Acesta se simte bine şi a plecat spre Beiuş cu o ambulanţă. Ceilalţi doi pacienţi, medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, vor fi externaţi mâine.

Deşi formele de externare au fost făcute pentru toţi cei trei medici care au supravieţuit accidentului aviatic, doar Sorin Ianceu a plecat astăzi acasă. Externarea lui Valentin Calu şi a lui Cătălin Pivncieru nu a fost posibilă, deoarece nu aveau cu ce să ajungă la Bucureşti, iar doctorii nu i-au lăsat să folosească un avion de linie pentru că starea de sănătate nu le permite încă să călătorească în condiţii normale. Vezi ce spune Ianceu la ieşirea din spital, în materialul video

Copilotul este singurul supravieţuitor al accidentului aviatic din Apuseni care va mai rămâne internat la Cluj, pentru că mai are nevoie de câteva operaţii. Monica Costin, directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgenţă, explică în materialul video în ce stare de sănătate părăseşte spitalul Ianceu.

Copilotul Răzvan Petrescu va răspunde în această săptămână şi întrebărilor puse de anchetatorii care instrumentează dosarul accidentului. El este singurul supravieţuitor care nu a fost interogat până acum, din cauza stării de sănătate.

Reporter: Ancuţa Stăvar
Imagine: Ersek Lorant

 

Comenteaza