Unul dintre site-urile Primăriei, ţinta unui atac informatic. Au fost postate fotografii cu femei goale VIDEO

Unul dintre site-urile Primăriei, ţinta unui atac informatic. Au fost postate fotografii cu femei goale VIDEO
Fotografii cu femei îmbrăcate sumar pe unul dintre site-urile administrate de Primărie. În loc de informaţii, vizitatorii au putut vedea astăzi pe pagina de internet a parkingului de pe strada Fabricii imagini cu tinere în lenjerie intimă. Reprezentanţii Primăriei spun că site-ul a fost ţinta unui atac informatic din Rusia şi Ucraina.

Site-ul parkingului de pe strada Fabricii nu mai fusese actualizat din anul 2010. Problema fotografiilor indecente a ajuns în atenţia Primăriei în această dimineaţă, după ce un clujean a formulat o sesizare pe adresa domnuleprimar.ro.

"Este vorba despre un atac informatic asupra forumului de pe pagina de Internet a parkingului de pe strada Fabricii. Acest forum a fost închis dezactivat, în momentul de faţă nu mai este vizibil şi datorită faptului că nu au mai fost accesări reale încă din anul 2010 şi va rămâne astfel. Au fost atacuri informatice din Ucraina şi Rusia, ultimul din Kiev chiar", a spus Andrada Rarău, Birou Mass-media Primărie

Reprezentanţii Primăriei spun că nu pot preciza cât timp au fost vizibile imaginile pe site-ul parkingfabricii.ro, care astăzi a fost închis.

Reporter: Andreea Popa
Imagine: Florin Dan

Comenteaza