Update Urmărire ca în filme pe o stradă din Cluj! Un șofer beat a încercat să scape de Poliție

Urmărire ca în filme pe o stradă din Cluj! Un șofer beat a încercat să scape de Poliție

Un echipaj de poliție a pornit, astă-noapte, pe strada Făgetului din Cluj-Napoca, în urmărirea unui șofer, după ce acesta a refuzat să oprească la un control al poliţiştilor.

UPDATE:  Conducătorul auto de 49 de ani, din Cluj-Napoca, depistat de polițiștii Biroului Rutier Cluj la data de 14 septembrie, pe strada Făgetului, din Cluj-Napoca, având o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

__________________________________________

Astfel, luni, 14 septembrie, în jurul orei 00.00, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Făgetului, din municipiul Cluj-Napoca, însă conducătorul autoturismului nu a respectat indicaţiile poliţiştilor, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit la scurt timp.

Conform IPJ Cluj, în urma verificărilor, s-a stabilit că la volan se afla un bărbat de 49 de ani, din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o concentraţie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, aceesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza