Urmărire cu focuri de armă la Cluj. Tânăr, căutat de polițiști prin pădure

Urmărire cu focuri de armă la Cluj. Tânăr, căutat de polițiști prin pădure
| Foto: Dobrogea.tv

Un șofer oprit în trafic de polițiștii clujeni a fugit în pădure și nu s-a oprit nici după ce oamenii legi au tras două focuri de armă. Bărbatul a fost prins după 25 de ore, dar a scăpat deocamdată de închisoare.

Evenimentul s-a petrecut pe 9 aprilie 2023, în jurul orei 00:00, când polițiștii aflați în patrulare în comuna Săvădisla au depistat în trafic, pe DJ 107M, la un kilometru în afara localității Lita, un autoturism care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare.

„După oprirea autoturismului în cauză, tânărul de 24 de ani aflat la volan a refuzat prezentarea documentelor solicitate de polițiști, precum și furnizarea datelor necesare identificării lui.

De asemenea, ar fi refuzat să coboare din autoturism, iar ulterior extragerii, acesta a devenit agitat și a fugit de pe DJ 107M înspre o zonă cu vegetație densă.

În timpul urmăririi, tânărul nu s-a conformat somațiilor, fiind astfel efectuate două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare de către polițișt”, a transmis IPJ Cluj.

Tânărul a fost depistat, în data de 10 aprilie, și reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de marți, 11 aprilie, acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comenteaza