Urs văzut pe şosea la Fizeșu Gherlii, în judeţul Cluj

Urs văzut pe şosea la Fizeșu Gherlii, în judeţul Cluj
| Foto: sursa - https://www.b1tv.ro/

Un urs a fost observat marți seara în zona localității Fizeșu Gherlii din judeţul Cluj. Acesta a fost văzut, chiar pe şosea, de o femeie care circula cu maşina. 

O şoferiţă a văzut ursul din maşină, chiar pe șosea, la ieșirea din Fizeș spre Sântioana, lângă ultimele case, în jurul orei 22.30. Potrivit femeii, mai mulți trecători prin zonă ar fi observat ursul și au anunțat autoritățile, a transmis gherlainfo.ro

A fost anunţată jandarmeria despre la ora 22.55, iar în zonă s-a deplasat un echipaj de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, care a verificat zona de pe marginea drumului, până la pădurea de sub deal, pe partea dreaptă a șoselei pe sensul de mers spre Țaga.

Jandarmii au acționat pentru a îndepărta animalul în habitatul natural din apropiere, folosind semnale acustice, operaţiune care a durat aproximativ 3 ore. (video AICI)

În ultima perioadă aparițiile de urși s-au înmulțit inclusiv în judeţul Cluj, urşii fiind văzuți în mai multe localități din apropiere de Gherla, Jucu, Bonțida, Fundătura, Năsal.

Comenteaza