USL, criticat de PDL-işti de la Cluj VIDEO

USL, criticat de PDL-işti de la Cluj VIDEO
PDL a pus cap la cap nerealizările şi greşelile lui Victor Ponta. Ce a ieşit a fost "Cartea neagră" a guvernării USL, care tocmai a aniversat 1 an de când se află la conducerea Executivului. Liderii PDL s-au strâns astăzi la Cluj, în capitala Transilvaniei, unde au numărat eşecurile Guvernului Ponta şi au trecut în revistă promisiunile electorale pe care USL nu le-ar fi onorat. Prilej pentru actuala putere să le reamintească democrat-liberalilor că au lăsat ţara într-o situaţie grea.

Pentru conducerea PDL, actuala guvernare a ajuns la putere prin minciună şi în fiecare zi a luat câte o decizie dezastruoasă pentru România.

Liderul PDL, Vasile Blaga, spune că efectele guvernării USL sunt resimţite de fiecare român în majorarea taxelor şi impozitelor sau în creşterea preţurilor.

"Efectele acestei guvernări românii le văd în fiecare zi..... un an de guvernare care a fragilizat statul de drept", a pucntat Vasile Blaga.

Democrat-liberalii, mai exact fostul premier Emil Boc acuză lipsa de interes a guvernului faţă de Transilvania.

În replică, reprezentanţii USL le-au reamintit democrat-liberalilor situaţia grea în care au lăsat ţara.

"Guvernul Ponta, aşezat de mai bine de şase luni, a demonstrat că are o ideologie coerentă...", a menţionat Marius Nicoară, senator USL de Cluj.

Liderii PDL promit că în următoarea perioadă vor prezenta propriile soluţii pentru problemele cu care se confruntă România.

 

Comenteaza