Vânătorul care a împuşcat un maidanez în Floreşti a fost identificat de poliţişti

Vânătorul care a împuşcat un maidanez în Floreşti a fost identificat de poliţişti
Vânătorul care a ucis ieri în Floreşti un maidanez, pe care l-a împuşcat, a fost identificat de poliţişti şi acum e cercetat penal.

Vânătorul a fost identificat şi e cercetat penal pentru ucidere cu cruzime a animalelor şi uz de armă letală fără drept, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba.

Primarul din Floreşti, Horea Şulea, neagă că instituţia ar avea vreo legătură cu incidentul. "Personal sunt crescător de ciobăneşti mioritici, unii chiar campioni, deci nici vorbă de aşa ceva; am avut un contract, care cred că a expirat, cu un cabinet veterinar, prin care anul trecut au sterilizat mulţi câini".

UPDATE: Vânătorul se numeşte Adrian H. şi este organizatorul unei acţiuni de vânătoare pe fondul de vânătoare 23 Floreşti, pentru care avea autorizaţie de vânătoare colectivă, cu 23 de vânători. "În timpul acţiunii suspectul a executat un foc de armă asupra unui câine care se afla în zona unei trestii", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, fără a preciza motivul pentru care vânătorul a executat focul.

 

Etichete
Comenteaza