Veste bună! Clujenii pot urca pe Vlădeasa cu mașina până la cota 1.400 metri

Veste bună! Clujenii pot urca pe Vlădeasa cu mașina până la cota 1.400 metri
| Foto: apuseni.info

Drumul din Rogojel, comuna Săcuieu, spre cabana Salvamont de pe Vlădeasa, cota 1.400 de metri, a fost recent modernizat.

Acum se poate urca pe Vlădeasa cu mașina până la cota 1400 ! Felicitări, d-le primar, proiectele derulate și cele aflate în derulare au schimbat și schimbă în continuare condițiile de acces în zona aceasta minunata! Este momentul în care turismul devine o posibilă sursa importantă de venit pentru întreprinzători! Haideți la Vladeasa și investiți, cu siguranță nu veți regreta! Infrastructura este bună, loc este pentru toți, așadar îndrăzniți!” a anunțat o localnică, potrivit apuseni.info.

Pentru primarul Gheorghe Cuc, modernizarea drumului a fost o priotate în 2024, drumul marcând unul dintre cele mai iubite trasee montane din Apuseni, din zona montană a României.

Traseul Rogojel – Cabana Vlădeasa – Vârful Vlădeasa (Stația Meteo) este unul dintre cele mai pitorești și atractive trasee montane din Munții Apuseni, oferind drumeților o experiență de neuitat într-un peisaj spectaculos.

Această rută combină frumusețea naturii, provocările ascensiunii montane și satisfacția de a atinge unul dintre cele mai înalte vârfuri din Apuseni, Vârful Vlădeasa, aflat la 1.836 de metri altitudine.

Comenteaza