Veşti proaste pentru şoferi. Carburanţii, mai scumpi de astăzi VIDEO

Veşti proaste pentru şoferi. Carburanţii, mai scumpi de astăzi VIDEO
Petrom a anunţat astăzi din nou scumpirea carburanţilor. Asta la mai puţin de două săptămâni de la precedenta majorare de preţ. Atât benzina, cât şi motorina sunt de astăzi mai scumpe. Câţi bani trebuie să scoatem acum din buzunar petru un plin ne spune colega mea Bianca Suciu.

Veşti proaste pentru români în ceea ce priveşte preţul carburanţilor. Petrom a anunţat creşterea preţului la motorină şi la benzină cu 6 bani.

Şi de acestă dată motivul scumpirii îl reprezintă cotaţiile internaţionale ale produselor petroliere. Cotaţia motorinei a urcat de la începutul anului cu 33%, iar cea a benzinei cu 37%, spun reprezentanţii Petrom. Asta în timp ce la pompă, preţurile au urcat de la începutul anului cu 20% la motorină şi 15% la benzină. Scumpirea carburanţilor vine la nici două săptămâni de la precedenta modificare de preţ operată de toţi benzinarii.

Şoferii clujeni susţin că nu mai pot face faţă acestui lanţ de scumpiri. Creşterea preţului carburanţilor va aduce, din păcate, şi alte scumpiri în lanţ. Recordul de preţ l-a atins Benzina Extra 99 care costă 6 lei şi 30 de bani.

Reporter: Bianca Suciu
Imagine: Szucs Zoli

Comenteaza