Vezi ce angajări se fac la Cluj, pentru candidaţii fără experienţă

Vezi ce angajări se fac la Cluj, pentru candidaţii fără experienţă
Mai multe companii, care au filiale şi la Cluj, angajează candidaţi fără experienţă. Printre cei mai căutaţi sunt vorbitorii de engleză şi o limbă rară, care au absolvit o facultate, şi inginerii.

Absolvenţii unei facultăţi care vorbesc engleză şi o altă limbă rară, sau tinerii cu studii în domeniul ingineriei sunt printre cei mai căutaţi de către angajatori clujeni, chiar dacă nu au o experienţă de muncă, informează money.ro.

La Cluj, Marfin Bank Romania oferă un post pentru poziţia de junior teller. Candidatul ideal trebuie să aibă absolvită o specializare economică (Finanţe-Bănci, preferabil), cunoştinţe bune de limba engleză, să ştie a opera cu un PC, şi să demonstrează că poate respecta termene-limită stâmte.

Genpact recrutează un vorbitor de franceză care a absolvit o specializare cu profil economic, care să lucreze la Cluj. Candidatul ideal ştie să opereze în Office, e un bun comunicator, şi vorbeşte fluent limba engleză.

Emerson caută un candidat bun vorbitor de engleză şi franceză, care ştie să opereze un PC, şi care demonstrează că poate respecta termenele-limită impuse. Experienţa în logistică sau în domeniul administrativ este un avantaj, dar nu e obligatorie.

Emerson mai recrutează şi un absolvent de LMA franceză-engleză, care să lucreze pe poziţia de french speaking documentation controller. Eşti eligibil pentru aceast post dacă ştii să operezi în Office şi ai cunoştinţe de AutoCAD, pe lângă cunoştinţele avansate de limbă.

Compania Fujikura Automotive România recrutează doi candidaţi pentru poziţia de referent resurse umane la Cluj şi la Dej. Candidaţii ideali au absolvit o facultate (Psihologie sau Drept), au cunoştinţe de legislaţia muncii, vorbesc limba engleză, ştiu să opereze un PC.

 

 

 

Comenteaza