Vezi ce spun foştii studenţi ai lui Cătălin Baba VIDEO

Vezi ce spun foştii studenţi ai lui Cătălin Baba VIDEO
Decanul Facultăţii de Ştiinţa Politice a fost nominalizat pentru portofoliul Educaţiei în Guvernul condus de Răzvan Mihai Ungureanu.

Cătălin Baba era foarte apropiat de studenţi, îşi amintesc tinerii.

"Un profesor foarte bun, ne-a explicat diferiti termeni despre cum sta treaba cu politica in ziua de azi, ne-a ajutat dupa cursuri la diferite probleme legate de facultate, la cursuri", a spus un fost student.

"Era chiar foarte apropiat de studenţi şi ce mi se pare de apreciat la el este faptul că niciodată nu păstra distanţa asta între profesor şi student", conchide un altul.

Foştii studenţi ai lui Cătălin Baba cred că se va descurca în funcţia de Ministru a Educatiei, în care a fost propus.

"Este un om foarte responsabil, iar funcţia care i-a fost propusă este o funcţie foarte grea, implică multa responsabilitate, dar eu cred ca se va descurca cu succes", este de părere un fost student.

Altii, însă, au o părere mai puţin bună despre Cătălin Baba şi îşi aduc aminte că acesta nu prea venea la cursuri.

"Nu ştiu ce să zic, că la noi la curs,.. deci eu am terminat în promoţia 2004-2008 şi la noi venea foarte rar la cursuri, veneau mai mult seminariştii şi preadu", a spus o fostă studentă.

Cătălin Baba a fost nominalizat de Mihai Răzvan Ungureanu pentru portofoliul Educaţiei în noul Guvern. Ar fi vorba despre al cincilea ministru clujean la Învăţământ, după Liviu Maior, Andrei Marga, Mircea Miclea şi Mihail Hărdău.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Călin Fedeleş

 

Comenteaza