VEZI în ce ansamblu de lux stă Aspazia Droniuc, cea care i-a înfundat pe Apostu şi Bica

VEZI în ce ansamblu de lux stă Aspazia Droniuc, cea care i-a înfundat pe Apostu şi Bica
Femeia care i-a "înfundat" pe Radu Bica şi Sorin Apostu are două apartamente într-un ansamblu rezidenţial de lux din cartierul Andrei Mureşanu.

Aspazia Droniuc, învinuită că le-a dat mită vicepreşedintelui CJ Radu Bica şi primarului Sorin Apostu, locuieşte împreună cu soţul ei. Radu, într-un ansamblu de blocuri de lux de pe strada Trifoiului. Droniuc deţine două apartamente în blocuri diferite din acelaşi ansamblu, însă efectiv locuieşte într-unul situat la etajul 2. La interfon se poate vedea că etajul la care locuieşte Droniuc este singurul cu trei apartamente, restul fiind cu patru. Femeia de serviciu de la bloc ne-a spus că soţii Droniuc au un apartament dublu. Aceştia se bucură de o privelişte minunată asupra oraşului din balconul imens al locuinţei. În parcările din ansamblul rezidenţial pot fi văzute numeroase maşini scumpe, iar în respectivele blocuri locuiesc oameni de afaceri, profesori universitari şi politicieni. 

La respectiva adresă de pe strada Trifoiului, sunt înregistrate sediile sociale ale societăţilor Frarom Import Export şi Groupe Frarom Agent de Asigurare SRL, în care este asociată Aspazia Droniuc. Cea de-a doua firmă apare atât în dosarul lui Radu Bica, cât şi în al lui Sorin Apostu. În primul, procurorii susţin că Droniuc i-a oferit mită 25.000 de euro vicepreşedintelui CJ pentru ca firma să câştige contractul de mentenanţă la stadionul Cluj Arena. În dosarul primarului, procurorii anticorupţie susţin că Sorin Apostu a pretins şi primit mită pentru a-i facilita firmei lui Droniuc să încheie contract de asigurare a parcului auto al Regiei de Transport de Călători, subordonată Consiliului Local. 

 

 

Etichete
Comenteaza