VIAŢA ASTA ŢIN CU "U" / Ne amintim cu drag de Ioan Gyuri Pascu. Nu te vom uita niciodată!

VIAŢA ASTA ŢIN CU "U" / Ne amintim cu drag de Ioan Gyuri Pascu. Nu te vom uita niciodată!

Un mare fan al clubului Universitatea Cluj, pentru care a ţinut discursul de deschidere în ziua inaugurării stadionului Cluj Arena, Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viaţă în data de 26 septembrie 2016. 

Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 ani, în urma unui stop cardiorespirator. Fostul artist suferea de diabet şi se retrăsese din viaţa publică. Îndrăgitul actor era un mare fan al "Şepcilor roşii", acesta urmărind meciurile Universităţii încă din perioada studenţiei. 

"Ne amintim astăzi cu drag de Ioan Gyuri Pascu, care ne-a parăsit mult prea devreme în urmă cu 8 ani. Artistul s-a îndrăgostit iremediabil și definitiv de “U” în anii ‘80, pe când era student la Facultatea de Litere din Cluj.

A rămas cu sufletul alături de Şepcile Roşii, fiind mereu aproape de “studenţi” în momentele importante. Nu te vom uita niciodată!", a transmis clubul Universitatea Cluj pe pagina oficială de Facebook, la 8 ani de la decesul artistului. 

"U Cluj este mult mai mult decât o echipă de fotbal. Este simbolul acestui oraş şi este simbolul întoarcerii unui fiu care nu a dorit niciodată să fie fiu risipitor. Au fost două momente de bejenie în viaţa acestei echipe. Unul a fost impus de tratatul acela nemilos. În 1940, a trebuie să se mute la Sibiu.

Acum, am avutr o bejenie de doi ani mult mai plăcută, pentru că motivul a fost să ne reconstruim această frumoasă casă în care să revenim, acest minunat stadion, Cluj Arena!", spunea Ioan Gyuri Pascu la inaugurarea stadionului pe care joacă "studenţii".

Comenteaza