Foto Viceprimar din Cluj, dispărut de la domiciliu, este căutat de familie. Autoritățile au cerut ajutorul localnicilor

Viceprimar din Cluj, dispărut de la domiciliu, este căutat de familie. Autoritățile au cerut ajutorul localnicilor

Viceprimarul comunei Suatu, Nagy Ștefan, este căutat de familie, după ce a dispărut de acasă.

''Tatăl meu, Nagy Ștefan, a plecat de la domiciliu (comuna Suatu, Jud. Cluj) în data de 13 Ianuarie, dimineața în jurul orei 07:00 și nu s-a mai întors acasă. La data dispariției purta salopetă de lucru de culoare albastră, o vestă neagră și era încălțat cu cizme. Rog persoanele care l-au văzut, sau au informații despre el, să mă contacteze la numărul de telefon: 0758451272(Vă rog să sunați doar dacă aveți informații clare/sigure. Fiți OAMENI!), sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție''.

"La data de 13 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre plecarea voluntară a unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Suatu. Acesta ar fi plecat de la domiciliu în cursul aceleiași zile.

Pentru depistarea acestuia, au fost organizate acțiuni de căutare, activități care continuă și în prezent. Au fost angrenați atât polițiști, cât si mijloace tehnice (drone) și patrule chinotehnice. De asemenea, căutările sunt sprijinite de localnici, urmând a fi suplimentate de jandarmi, dar și de voluntari din cadrul Cert", a transmis IPJ Cluj.

loading...
Comenteaza