VIDEO - UITE-O CUM FURĂ! Hoaţă, surprinsă pe camerele de supraveghere

VIDEO - UITE-O CUM FURĂ! Hoaţă, surprinsă pe camerele de supraveghere
O femeie a crezut că îşi poate adăuga în garderobă o nouă rochie, fără a cheltui bani pe ea. Singura problemă: camerele de supraveghere ale magazinului în care se afla respectivul articol vestimentar au dat-o de gol.

Incidentul, soldat cu o pagubă de circa 800 de lei, s-a petrecut sâmbătă la prânz într-un magazin din complexul comercial din Floreşti.

Mai exact, trei persoane, două femei şi un bărbat, au fost filmate în timp ce au pătruns în incinta acestuia, s-au uitat câteva minute la hainele expuse, iar mai apoi una dintre femei a luat o rochie de pe umeraș și a îndesat-o cu grijă în geanta sa, fără să fie observată de nimeni, relatează dej24.ro.

În scurt timp, cei trei s-au făcut nevăzuți, dar întreaga "operațiune" a fost filmată, iar imaginile au ajuns pe mâna polițiștilor.

Proprietara magazinului susţine că prejudiciul se ridică la 800 de lei, ea făcând o plângere în acest sens. Oamenii legii au deschis o anchetă în vederea identificării și tragerii la răspundere a făptașilor.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele din imagini sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Comenteaza