Foto Viitorii studenți ai Clujului, în vizită la Primărie. Ce au discutat cu Boc

Viitorii studenți ai Clujului, în vizită la Primărie. Ce au discutat cu Boc
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni
Viitori studenți ai Clujului, în vizită la Primărie. Ce au discutat cu Boc
Viitori studenți ai Clujului, în vizită la Primărie. Ce au discutat cu Boc
Viitori studenți ai Clujului, în vizită la Primărie. Ce au discutat cu Boc

Elevi și studenți din toată țara, aflați în Cluj-Napoca în cadrul taberei studențești MindSpark, au participat la o întâlnire cu edilul Emil Boc.

La întâlnire s-a discutat despre importanța tinerilor în administrația publică și rolul pe care aceștia îl au în consolidarea identității locale.

„De asemenea, am discutat despre valorile democrației și despre faptul că modul de viață european de care ne bucurăm acum este rezultatul a decenii întregi de eforturi la nivelul întregului continent. Le-am prezentat studenților câteva concepte cheie din strategia de dezvoltare a orașului și am povestit cu ei despre dimensiunea universitară a municipiului.

La Cluj-Napoca, ecosistemul local format din universități, societatea civilă, administrația locală, mediul privat și ONG-uri este unul colaborativ și creează un mediu propice pentru dezvoltarea tinerilor, indiferent de domeniul în care activează”, a transmis primarul Clujului.

MindSpark este o tabără studențească ce are ca scop atragerea studenților și elevilor participanți către programele de master și licență de la FSPAC - Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării.

Comenteaza