Vindeau apă în loc de combustibil. Prejudiciu de peste 4.000 de lei

Vindeau apă în loc de combustibil. Prejudiciu de peste 4.000 de lei
Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane prin substituirea combustibilului vândut cu apă.

Doi bărbaţi de 21, respectiv de 25 de ani, din Cluj-Napoca, au fost prinşi în flagrant pe raza cartierului Someşeni.

"Ieri, poliţiştii din Mărăşti au organizat o acţiune în vederea depistării unor bărbaţi care ar fi înşelat mai multe persoane prin substituirea combustibilului oferit spre vânzare cu apă. În acest context, au fost identificaţi doi bărbaţi care urmau să vândă unei persoane de 40 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, 200 de litri de ,,motorină" (apă) contra sumei de 800 de lei", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în perioada 21 aprilie - 27 mai, cei doi bărbaţi ar mai fi comis alte trei fapte de înşelăciune de acelaşi gen, cauzând un prejudiciu de peste 4.000 de lei. Astfel, după o înţelegere prealabilă între bărbaţii bănuiţi de înşelăciune şi părţile vătămate, acestea din urmă lăsau contravaloarea şi ridicau canistrele fără să le verifice conţinutul.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii clujeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune", faptă prevăzută de Codul penal, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere legală.

 

 

Comenteaza