Vioara lui Enescu a făcut senzaţie la Balul Operei VIDEO

Vioara lui Enescu a făcut senzaţie la Balul Operei VIDEO
Lumea buna a Clujului a fost invitată în weekend la bal. Sala Operei Naţionale a fost plină de artişti, intelectuali, oameni de afaceri sau oficialităţi locale, la cea de-a 17-a ediţie a Balului Operei, cel mai important eveniment monden al anului la Cluj. Manifestarea de anul acesta a stat sub semnul eleganţei vieneze şi a culturii austriece, aşa încât a fost denumită "Servus, Viena!"
">

Vioara lui George Enescu a făcut senzaţie la Balul Operei 2012, în mâinile unuia dintre cei mai talentaţi violonişti români ai momentului, Gabriel Croitoru. "E un lucru extraordinar de emotionant, mai ales prima atingere pe care am avut-o, s-a întâmplat chiar in Muzeul de Sală al lui George Enescu. Nu poate face decât să te stimuleze să cânţi la un asemenea instrument", spune Croitoru.

Publicul a fost impresionat de vocile sopranei Nicoleta Ardelean şi a tenorului Marius Vlad Budoiu. "Oamenii au venit mai eleganţi decât în ceilalţi ani, s-a ridicat mult nivelul vestimentaţiei şi comportamentul. Spectacolul a fost foarte bun, cei de la Operă s-au întrecut pe sine", spune amfitrionul Rareş Bogdan.

În sală s-au aflat personalităţi importante ale Clujului din toate domeniile. Între aceştia şi mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, dar şi sponsorul evenimentului Călin Mitică.

Ca de fiecare dată din 1992 încoace, evenimentul a fost organizat de Matei Miko. Vezi ce spune acesta, în materialul video.

În cadrul Balului a avut loc şi Transilvania Fashion, care a propus publicului cinci prezentări de modă inedite.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Radu Zincă

Comenteaza