VIP-urile Clujului preferă Crăciunul în familie

VIP-urile Clujului preferă Crăciunul în familie
Dacă sărbătoarea Naşterii Domnului este una visată de personalităţile oraşului ca una tradiţională, cu toată familia reunită în jurul bradului, pentru Revelion cu toţii au planuri speciale.

Câţiva dintre oamenii importanţi din diverse domenii ale vieţii Clujului au dezvăluit ce planuri au pentru sărbătorile de iarnă din acest an.

"În acest an plănuiesc să fac ceva cu totul deosebit de sărbătorile de iarnă: voi sta cu copilaşul meu şi de Crăciun, şi de Revelion", a mărturisit Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. În privinţa darurilor pe care şi le doreşte de la Moş Crăciun, acesta spune că ar vrea "doar sănătate şi fericire". Prefectul judeţului, Florin Stamatian, nu va sta la Cluj în această perioadă. "De Crăciun voi fi la Bucureşti, cu familia, la băiatul meu. Pentru Revelion încă nu mi-am făcut planuri", a declarat Stamatian.

Şi Andra, cunoscuta cântăreaţă clujeană, îşi va petrecere sărbătoarea Naşterii Domnului alături de băieţelul ei. "Va sta cu familia şi părinţii, cel mai probabil la Bucureşti, pentru că băieţelul este încă foarte mic", a precizat o membră a agenţiei care asigură managementul artistei. De Revelion însă, programul Andrei va fi un adevărat maraton. "Are concerte la Bucureşti, la Giurgiu şi la Piteşti, toate în ajunul Anului Nou. Va merge cu maşina, cu tatăl şi dansatoarele ei", a precizat sursa citată.

"Eu nu voi face nimic de sărbători. Stau la Cluj şi mă învârt în jurul casei. De Revelion poate voi merge la Făgăraş, la casa bunicilor", a precizat chirurgul Mircea Bârsan, de la Institutul Inimii "Nicolae Stăncioiu", preşedintele Colegiului Medicilor Cluj. Viceprimarul Laszlo Attila a mărturisit că de Crăciun va sta acasă cu familia, iar pentru noaptea dintre ani are planuri să meargă la Turda, în casa unor prieteni de familie. "Avem un grup de prieteni de familie alături de care petrecem Revelionul de mai bine de 20 de ani. Vom sta acolo până în 1 sau 2 ianuarie", a declarat viceprimarul.

Planurile deputatului Mircea Giurgiu pentru aceste sărbători au, de asemenea, familia în prim-plan. "Vom petrece Crăciunul acasă, la soacra mea la Floreşti şi la Dealu Mare, în Apuseni, la mama. De Revelion voi sta tot cu familia, dar încă nu am plănuit unde", a adăugat parlamentarul.

Aurelia Cristea, vicepreşedintele PSD Cluj, a mărturisit că îşi va petrece Crăciunul alături de mama ei, în satul Bucea. "Vom petrece un Crăciun tradiţional, cu fetele mele. De Revelion vom pleca la schi, în Austria", a declarat Cristea.

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului CFR, spune, de asemenea, că de Crăciun va sta acasă. "Cam asta am făcut în ultimii mulţi ani. Vom organiza o masă acasă, cu 24-25 de persoane, între care fiica mea, rude şi prieteni", a explicat preşedintele. De Revelion acesta va merge într-o staţiune cu apă termală din Ungaria. "Anul acesta nu mi-a ieşit să merg mai departe, cum aş fi dorit, în Malta sau Tenerife", a mai spus Mureşan.

Florian Walter, finanţatorul de la "U" Cluj, a mărturisit că îşi va petrece Crăciunul la casa de vacanţă pe care o deţine în apropierea Bucureştiului. "De Revelion voi participa la o petrecere la hotelul Marriot, alături de nişte prieteni, după care voi merge în Austria, în staţiunea Kitzbuhel", a declarat Walter pentru ZIUA de CLUJ.

 

 

Comenteaza