Viteza, mama tuturor relelor. La peste 70 de ani, s-au crezut în Need for Speed şi au făcut o cascadorie pe şosea

Viteza, mama tuturor relelor. La peste 70 de ani, s-au crezut în Need for Speed şi au făcut o cascadorie pe şosea
Doi bătrâni s-au prezentat miercuri după-masa la spital, susţinând că au fost implicate într-un accident rutier. Mai precis, au fost autorii unei adevărate cascadorii pe şosea.

Poliţiştii au stabilit că cele două persoane ce au mers la Spitalul Municipal Dej acuzând dureri, un bărbat de 73 ani şi o femeie de 76 ani din Dej, ar fi fost răniţi în urma unui accident produs pe raza localităţii Jucu din cauza vitezei excesive.

 

"Conducătorul auto, care conducea autovehiculul spre Dej, nu ar fi redus şi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic. Acesta ar fi acţionat frâna brusc, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autovehiculului, a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe sensul său de deplasare şi s-a rotit 360 de grade în jurul axei sale, rămânând pe partea carosabilă, orientat cu faţa spre municipiul Dej", au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma accidentului, cei doi au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi au relatat că nu sunt victime implicate, fiind îndrumaţi să se prezinte la postul de poliţie pe raza localităţii unde s-a produs evenimentul, pentru constatare.

Poliţiştii investighează modalitatea de producere a accidentului pentru stabilirea circumstanţelor exacte.

 

Comenteaza