Viteză şi traversări ilegale. Amenzi de 13.000 lei la Cluj

Viteză şi traversări ilegale. Amenzi de 13.000 lei la Cluj
Accidentele rutiere grave s-au înmulţit, la început de an, în Cluj-Napoca, în special pe fondul vitezei excesive, dar şi din pricina pietonilor care traversează neregulamentar. În urmă cu două zile, un şofer de 19 ani a distrus şase maşini parcate pe o arteră principală din oraş.

La data de 30 ianurie 2018, poliţiştii au actionat pe linia respectarii normelor rutiere privind traversările neregulamentare şi respectarea regimului legal de viteza, atat în zona centrală a municipiului cât şi pe străzile Calea Floresti, Frunzisului, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Dorobanţilor, Calea Turzii, 21 Decembrie 1989 şiObservatorului.

În acest context, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere, fiind aplicate și 68 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.485 lei, pentru încălcarea unor nome rutiere. Dintre acestea 17 au fost pentru traversările neregulamentare pietoni şi 17 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Ca măsură suplimentară au fost reţinute 2 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

VEZI ŞI Teribilism la 19 ani! A făcut praf 6 maşini parcate pe Dorobanţilor FOTO

Comenteaza