Vize noi pentru SUA fără interviu! Anunțul ambasadei

Vize noi pentru SUA fără interviu! Anunțul ambasadei

Ambasada SUA la București anunță că românii care doresc să își reînnoiască vizele pentru SUA o pot face fără interviu.

"Rezoluție pentru Noul An: Să vezi New York-ul? Marele Canion? Să-ți vizitezi familia? Reînnoiește-ți viza SUA prin curierat acum și transformă rezoluțiile în realitate!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la București.

"Secția Consulară a Ambasadei SUA din România promovează programul de reînnoire a vizelor fără interviu. Cu scopul de a aproba un număr record de vize pentru cetățenii români eligibili în anul fiscal 2024.

Avem plăcerea de a reaminti solicitanților de viză despre avantajele programului de reînnoire a vizelor fără interviu. Ca parte a planului nostru de îmbunătățire și simplificare a serviciilor de viză.

Acest program permite solicitanților cărora li s-au eliberat anterior vize să și le reînnoiască fără a se prezenta la un nou interviu la Ambasada SUA din București”, se arată într-un comunicat al ambasadei americane.

Solicitanții de viză care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să viziteze pagina Reînnoire Viză. Pentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fără interviu.

Pagina web USTravelDocs dedicată programărilor pentru interviu va propune solicitanților o serie de întrebări care să reflecte criteriile de eligibilitate pentru reînnoire a vizelor.

Solicitanții eligibili vor fi rugați să tipărească pagina de confirmare Fără Interviu și să depună documentele necesare la unul dintre birourile firmei de curierat din România.

Documentele necesare sunt: pașaport (cel valabil şi cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente, chitanța pentru taxa de viză /dovada plății, pagina de confirmare Fără Interviu și documentele corespunzătoare în funcție de categoria de viză solicitată", se arată într-un comunicat al ambasadei SUA, în care se subliniază faptul că varianta fără interviu "este simplă, rapidă și fără probleme".

Comenteaza