Video Foto Vlăduța Lupău se plânge de Wizz Air. Artista din Cluj: „Ne țin de 7 ore nemâncați”

Vlăduța Lupău se plânge de Wizz Air. Artista din Cluj: „Ne țin de 7 ore nemâncați”
| Foto: Tik-Tok - vladutal (Vlăduța Lupău)

Se întâmplă și la case mai mari. Artista din Cluj, Vlăduța Lupău s-a plâns de serviciile slabe ale companiei low-cost Wizz Air după ce aceasta a fost nevoită să aștepte 7 ore pentru a se întoarce din Spania.

Cunoscuta artistă din Cluj, Vlăduța Lupău a postat azi un clip video pe rețeaua de socializare Tik-Tok, în care se plânge de serviciile oferite de către operatorul maghiar low-cost Wizz-Air.

Aceasta este consternată de faptul că trebuie să aștepte șapte ore în avion pentru zborul din Spania către Aeroportul Inernațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

„Suntem de 7 ore «pe picior de plecare» («să vă iau Wizz-u' în car», se aude de lângă cântăreață). Toată lumea este disperată, nervoasă, nemâncată. Au venit să ne dea un flacon de apă la jumătate de litru. Și niște alune. Am spun «nu, merci, e suficient să vă bateți joc și fără alune». Mereu spun că nu mai zbor cu Wizz-ul, și mereu, pentru că suntem nevoiți, mai plecăm (cu Wizz Air - n. red.). Mi se pare bătaie de joc, și sutele de oameni sunt epuizați. Sunt și bebeluși care nu înțeleg ei care e faza și cred că dacă eram și eu cu al meu... nu știu, turbam mai mult”, a spus Vlăduța Lupău într-un clip postat pe Tik-Tok.

De asemnea, la finalul clipului, cântăreața i-a intrebat pe urmăritori despre experiențele lor cu avionul.

Comenteaza