Voltaj cântă pentru victimele din Colectiv. "E cea mai mare producţie a unei trupe româneşti"

Voltaj cântă pentru victimele din Colectiv.
Mii de clujeni sunt aşteptaţi, joi, la concertul caritabil pentru ajutorarea celor aflaţi în suferinţă în urma tragediei din clubul bucureştean Colectiv.

Alături de Voltaj, pe scenă va urca şi orchestra filarmonică Simona Strugaru Symphonics, formată din 45 de muzicieni. Împreună vor purta publicul într-un spectacol muzical inedit, presărat cu multe alte surprize pentru spectatori. Potrivit organizatorilor, până marţi seara au fost vândute 5.000 de bilete.

"Noi spunem că este cea mai mare producţie a unei trupe româneşti. Avem peste 300 de aparate pe care le veţi vedea montate pe scenă, printre ele şi lumini de ultimă generaţie care nu au mai fost folosite în niciun concert din România. Am pregătit şi un moment special, o surpriză pentru clujeni", a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Încasările spectacolului merg la Crucea Roșie, pentru a veni în sprijunul victimelor tragediei din clubul Colectiv. Membii trupei au mărturisit că au avut, la rândul lor, prieteni şi cunoştinţe care şi-au pierdut viaţa în incendiul care a mistuit clubul bucureştean.

Conform reprezentanţilor Crucii Roşii România, distribuirea fondurilor va avea două componente: o parte din bani va merge către unităţile medicale în care există victime internate, iar cealaltă parte se va adresa pacienţilor care vor avea în continuare nevoie de îngrijiri medicale la domiciliu.

Concertul "Din toată inima" va avea loc pe 3 decembrie, ora 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, preţul biletelor fiind cuprins între 20 şi 40 de lei.

Comenteaza