Vorbe de laudă la Cluj pentru noul ministru al Economiei, Lucian Bode VIDEO

Vorbe de laudă la Cluj pentru noul ministru al Economiei, Lucian Bode VIDEO
Lucian Bode, nominalizat pentru postul de ministru al Economiei, învaţă la UBB! Inginer ca formaţie, parlamentarul PDL este doctorand al profesorului Adrian Ivan, de la Catedra de la Istorie Contemporană şi Relaţii Internaţionale.

Nu doar îndrumător de doctorat, ci şi consultant politic al lui Bode, cunoscutul istoric clujean Adrian Ivan a declarat că deputatul are toate argumentele să ocupe această demnitate. Bode este şi golgeterul naţionalei de fotbal a Parlamentului României la campionatul european desfăşurat în 2011 în Ungaria.

Teza de doctorat la care lucrează potenţialul ministru al Economiei se numeşte "Comunicare şi Securitate în probleme energetice pe relaţia Uniunii Europene - Rusia".

"E un om foarte determinat. Are 37 de ani, e foarte dinamic. Are disponobilitate pentru a învăţa şi în acelaşi timp este şi un foarte bun manager", a declarat Adrian Ivan, prof. univ. dr. UBB

Lucian Bode este deputat PDL, ales într-un colegiu din judeţul Sălaj în 2008, an în care devine şi preşedintele organizaţiei judeţene a partidului. Pe de altă parte, în perioada 2003-2008, Bode a fost lider de sindicat la Electrica Zalău.

Lucian Bode a absolvit în 1998 Universitatea din Oradea, Facultatea de Electrotehnică şi Informatică. De asemenea, are un masterat în "Managementul Securităţii în Societatea Contemporană", la Facultatea de Istorie si Filozofie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. Adrian Ivan spune că doctorandul său are un mare atu: a stat departe de scandaluri.

"E un om cu merite deosebite şi mai are o calitate, nu doar că e tânăr, el n-a intrat în tot felul de combinaţii care să-l păteze ca imagine politică", a spus Adrian Ivan, prof. univ. dr. UBB

Politicianul nominalizat la Economie are diverse abilităţi. Bode a fost cel mai bun marcator al naţionalei de fotbal a Parlamentului României la Turneul european de fotbal al parlamentarilor desfăşurat în 2011 în Ungaria, marcând trei din cele cinci goluri ale tricolorilor.

Reporter: Ciprian Aron
Imagine: Florin Dan

 

Comenteaza