Walter poate sta liniştit: Nu trebuie să plătească datoriile non-profitului UPDATE

Walter poate sta liniştit: Nu trebuie să plătească datoriile non-profitului UPDATE
Tribunalul Comercial a respins cererea de trecere a datoriilor non-profitului către Universitatea Cluj SA. UPDATE Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter (foto) a declarat în urmă cu puţine momente pentru ziuadecj.ro că decizia Instanţei e foarte importantă pentru viitorul lui "U".
"Am aşteptat cu mari emoţii acest verdict. Mă bucur să văd că Justiţia face dreptate, este o decizie excelentă, nu pentru mine, ci pentru Universitatea. Aşa putem sta cu toţii liniştiţi. Trebuie să se termine odată cu toate aceste probleme din trecut şi să vedem numai viitorul", a declarat Florian Walter.

Sentinţa de astăzi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Cluj.

Dosarul de faliment al non-profitului continuă şi are termen în 18 noiembrie.

Datoriile cumulate de societatea non-profit care a administrat clubul până în 2005, cu tot cu despăgubiri solicitate de foştii conducători pentru folosirea siglei şi a palmaresului, depăşesc 4 milioane de euro.

Suporterii Universităţii şi-au manifestat temerea vizavi de un posibil verdict nefavorabil care ar fi putut însemna "începutul sfârşitului" pentru echipa favorită.

Verdictul Tribunalului Comercial a fost însă unul favorabil suporterilor dar şi finanţatorului echipei, Florian Walter, care nu va trebui să plătească astfel datoriile vechi ale clubului de fotbal.

Citeşte aici detalii despre datoriile istorice aie scoietăţii nopn-profit care a administrat până în 2005 clubul Universitatea Cluj.

Comenteaza