Video Foto Winter Tour face atmosferă pentru al 10-lea an consecutiv pe pârtiile din România. Sinaia, new entry în calendar

Sinaia este destinația surpriză a sezonului aniversar. A 10-a ediție Winter Tour se va desfășura între 7 ianuarie și 12 martie 2023, timp de 10 weekenduri, pe 9 pârtii din România.

Caravana distracției are pregătite, și pentru acest sezon, concursuri cu premii, petreceri apres-ski, concerte pe zăpadă, lecții gratuite de schi pentru începători și jocuri, atât pentru schiori și snowboarderi, cât și pentru iubitorii de munte și natură.

Ne bucurăm că sărbătorim 10 ani de Winter Tour, un eveniment care s-a născut dintr-o dragoste pură a unor prieteni pentru munte și schi. Acum ne uităm cu drag la un eveniment matur, cu foarte multe activități distractive, cu un lounge foarte cool care e locul perfect de stat pe pârtie când nu ești pe schiuri sau pe placă. Avem super concerte pe zăpadă și apres-ski parties, weekend de weekend. Anul trecut am organizat la Muntele Mic Borlova, Winter Tour Challenge, o competiție nebună pe zăpadă între 3 campioni la schi, downhill și raliu: Ania Caill, Mihai Anițan și Simone Tempestini. Noi ne-am testat limitele, iar cei de pe pârtie au avut parte de un show complet! Dar, cel mai important, este că avem strânsă în jurul nostru, după 9 ani de eveniment, o super comunitate a iubitorilor de sporturi de iarnă din țară, oameni care trăiesc viața din plin. Cu toții avem de coborât pârtii sau de atins adâncuri. Noi încercăm să dăm acel imbold: trăiește, bucură-te de viață. Be fully alive!Tiberiu Pop, organizator Winter Tour.

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposește pe altă pârtie din țară. Activitățile se desfășoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activitățile încep la primele ore ale dimineții și țin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar și să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort. Sâmbătă seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toate activitățile Winter Tour este gratuit.

Sinaia: o nouă destinație în Winter Tour 10

Winter Tour poposește anul acesta pe o pârtie extrem de îndrăgită de schiorii și snowboarderii din întreaga țară: Sinaia. Este a 24-a pârtie din România pe care ajunge evenimentul în cei 10 ani de existență. De-a lungul timpului, Winter Tour a vizitat pârtiile de la Arena Platoș, Arieșeni –

Vârtop 1, Arieșeni - Piatra Grăitoare, Azuga, Borșa, Buscat, Bușteni Kalinderu, Cavnic, Cozla -, Piata Neamț, Icoana, Mărișel, Muntele Mic - Borlova, Parâng, Poiana Brașov, Predeal, Prislop, Rarău, Straja, Șuior, Șureanu, Transalpina, Vatra Dornei - Parc, Vatra Dornei - Veverița.

Calendarul Winter Tour 10

Winter Tour 10 începe în weekendul 7-8 ianuarie, la Pârtia Olimpică Borșa, județul Muramureș, iar apoi continuă periplul pe Valea Prahovei la Azuga, Predeal și Bușteni. Luna februarie începe în peisajele de vis de la Muntele Mic, se întoarce la Borșa pentru încă un sfârșit de săptămână memorabil, apoi străbate nordul țării spre Rarău, Cavnic și coboară la Buscat, în județul Cluj. Ultimul weekend din Winter Tour 10 marchează o pârtie nouă pe harta celui mai vechi eveniment de iarnă din țară: Sinaia.

  • 7 - 8 ianuarie - Borșa
  • 14 - 15 ianuarie - Azuga
  • 21 - 22 ianuarie - Predeal
  • 28 - 29 ianuarie - Bușteni
  • 4 - 5 februarie - Muntele Mic
  • 11 - 12 februarie - Borșa
  • 18 - 19 februarie - Rarău
  • 25 - 26 februarie - Cavnic
  • 4 - 5 martie - Buscat
  • 11 - 12 martie - Sinaia

Winter Tour - cel mai vechi eveniment de iarnă din România

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție. S-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă și de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase stațiuni de iarnă din țară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, gașca Winter Tour se află pe o altă pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracție, muzică, lecții de schi gratuite și concursuri.

Parteneri:

Vodafone, Aperol Spritz, Hervis, Banca Transilvania, Massif, Sports Festival, Prima TV, Rock FM, Ski Magazine, Under the Tent, Bazații, BarBox

Contact:

wintertour.ro/ / Facebook / Instagram / YouTube

Bianca Șomlea, PR Specialist - 0744 844 792

Comenteaza