Zece angajaţi ai unei firme de pază din Cluj, reţinuţi după ce ar fi agresat trei persoane într-un club

Zece angajaţi ai unei firme de pază din Cluj, reţinuţi după ce ar fi agresat trei persoane într-un club
Unsprezece angajaţi ai unei firme de pază din Cluj-Napoca sunt suspectaţi că au agresat trei persoane într-un club din municipiu, duminica trecută. Zece dintre angajaţii respectivi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale faţă de 11 persoane cu vârste cuprinse între 24 şi 42 ani, din municipiul Cluj-Napoca şi comunele Apahida, Floreşti şi Frata, toţi angajaţii unei societăţi specializate de pază şi protecţie din municipiul Cluj-Napoca, aceștia fiind suspectați de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 321 alin. 1 din Codul penal", precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, într-un comunicat de presă.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 21 iulie a.c., în jurul orei 08.25, suspecţii echipaţi cu ţinuta specifică de intervenţie au agresat trei persoane de sex masculin în incinta unui club din centrul municipiului Cluj-Napoca, provocând indignarea persoanelor prezente în zonă. În urma probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, 10 persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, suspecţii urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile", se mai arată în comunicat.

 

 

Etichete
Comenteaza