Zece companii clujene, promovate la Târgul de mobilă de la Köln

Zece companii clujene, promovate la Târgul de mobilă de la Köln
Zece companii clujene, membre a Clusterului Mobilier Transilvan, au participat la cel mai important eveniment din Europa dedicat domeniului office design, organizat săptămâna trecută la Köln, Germania.

La târg au fost prezente, alături de delegaţia clujeană, peste 600 de companii din 40 de țări, reunite într-un spațiu expozițional de aproximativ 105.000 de metri pătrați. În cadrul lui, principalii producători europeni și-au prezentat inovațiile în domenii precum producția de mobilier, de podele, în acustică, sisteme de iluminat și sisteme media.

"Obiectivele acestei participări au fost acumularea de know-how, stabilirea de contacte cu reprezentanții unor companii de prestigiu internațional din domeniu, precum și schimburi de opinii cu reprezentanții industriei europene de profil", a declarat Cristina Dobrescu, managerul Clusterului.

Participarea clujeană la târgul din Köln, desfăşurat între 21 şi 25 octombrie, face parte din activitățile cuprinse într-un proiect finanțat de Uniunea Europeană ale cărui obiective sunt crearea și consolidarea premiselor de dezvoltare durabilă a Cluster Mobilier Transilvan până în 2015.

Din delegaţia clujeană au făcut parte 20 de reprezentanți ai companiilor S.C Antares Romania S.R.L, S.C Salice Comprod S.R.L, S.C Ax Perpetuum S.R.L, S.C Marlex Impex S.R.L, S.C Trend Furniture S.R.L, S.C. Promtinter Expert S.R.L, S.C Smart Furniture S.R.L, S.C JRD Industries S.R.L, S.C AB Concret S.R.L și S.C Proeli Concept S.R.L.

Clusterul, fondat în 2012, este o structură care reunește producători de mobilier, actori instituționali din domeniul cercetării-dezvoltării-inovării, instituții publice, precum și entități catalizatoare și de sprijin.

Comenteaza