Zeci de clujeni îşi riscă viaţa zilnic pe Câmpul Pâinii

Zeci de clujeni îşi riscă viaţa zilnic pe Câmpul Pâinii
Moartea în urmă cu trei săptămâni a unui bărbat pe linia de cale ferată, în apropierea haltei Clujana din Cluj-Napoca, subliniază riscul la care se supun zilnic zeci de clujeni care traversează şinele de cale ferată din zona Câmpul Pâinii. În absenţa unei pasarele, aceştia au făcut adevărate cărări în mai multe locuri.

Un bărbat de 58 de ani a murit în 14 aprilie pe loc, la ora 21.50, în timp ce încerca să traverseze şinele de cale ferată în apropierea haltei Clujana, fără să se asigure. Acesta a fost surprins şi accidentat mortal de trenul Interregio 1737 care venea din Râmnicu Vâlcea. "Bărbatul s-a angajat în traversarea liniei ferate fără să se asigure", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba.

Calea ferată e traversată zilnic într-o mulţime de locuri pe o porţiune de doar câteva sute de metri. Numai pe strada Răsăritului, între intersecţia căii ferate cu străzile Fabricii şi respectiv Fabricii de Zahăr putem număra 17 cărări peste şine. Cea mai circulată zonă este intersecţia străzilor Garoafelor, Mărgăritarilor şi Câmpul Pâinii, unde zeci de oameni traversează zilnic calea ferată. Alte 8 cărări numărăm până când Răsăritului se transformă în strada Henri Barbusse.

Comenteaza