Actorul Robert Pattinson are COVID-19. Filmările pentru „Batman” au fost întrerupte

Actorul Robert Pattinson are COVID-19. Filmările pentru „Batman” au fost întrerupte

Warner Bros a confirmat că un membru al producţiei Batman ar avea coronavirus, dar nu a oferit numele. Filmările pe platourile din Marea Britanie au fost întrerupte iar membrul bolnav a fost carantinat.

Filmările pentru Batman au fost suspendate din nou, la câteva zile după ce a fost reluată munca după ce anterior fuseseră oprite filmările din cauza coronavirusului. Suspendarea filmărilor, confirmată de Warner Bros, se datorează faptului că actorul principal Robert Pattinson fost testat pozitiv la coronavirus, potrivit presei americane.

Warner Bros afirmă că un membru al producţiei Batman are coronavirus şi se izolează, dar nu a confirmat numele persoanei. Filmările de pe platourile din Marea Britanie au fost întrerupte.

O purtătoare de cuvânt a studiourilor a declarat că "un membru al producției Batman a fost testa pozitiv pentru Covid-19 și se izolează în conformitate cu protocoalele stabilite. Filmările sunt întrerupte temporar".

Persoana infectată nu ar fi altcineva decât actorul care joacă rolul lui Batman: britanicul Robert Pattinson. Vanity Fair a declarat că actorul britanic Pattinson, în vârstă de 34 de ani, s-a infectat cu virusul la câteva zile după ce filmarea a fost reluată în apropiere de Londra, după o întârziere de șase luni la filmare, scrie BBC.

Filmările au început în Glasgow la începutul acestui an, iar regizorul Matt Reeves a spus că aproximativ un sfert din film a fost filmat până acum. Batman a fost programat iniţial să fie lansat în cinematografe în iunie anul viitor, dar a fost amânat până la 1 octombrie 2021.

 

 

 


 

Comenteaza