Apel la lumea civilizată să facă tot posibilul ca militarii din Mariupol, să poată avea ocazia de a-şi spune povestea şi de a vizita mormintele fraţilor căzuţi

Apel la lumea civilizată să facă tot posibilul ca militarii din Mariupol, să poată avea ocazia de a-şi spune povestea şi de a vizita mormintele fraţilor căzuţi
| Foto: YouTube

Ajunctul comandantului batalionului Azov, căpitanul Sviatoslav Palamar, a transmis mesajul de Paşte al luptătorilor din batalionul Azov. 

În prezent, în jur de 2.000 de ucraineni, care reprezintă militari din infanteria marină ucraineană, luptători ai batalionului Azov, precum şi răniţi sau civili (femei şi copii) sunt baricadaţi în fosta uzină Azovstal din Mariupol, ultimul punct de rezistenţă al ucrainenilor din acest oraş.

Presa ucraineană a publicat un mesaj transmis de Paşte de adjunctul comandantului batalionului Azov, căpitanul Sviatoslav Palamar.

„Hristos a înviat, dragă Ucraina! Astăzi este o zi măreaţă. Cu toate acestea, inamicul a continuat să ne bombardeze. Au tras de pe mare, au tras cu tunurile de pe tancuri. Infanteria a încercat să avanseze. Dar vreau ca  toţi să ne gândim la valorile pe care le aduce această zi, indiferent că suntem pe front sau acasă”, a spus adjunctul comandantului batalionului Azov.

„Mulţumim tuturor celor care fac tot posibilul să scoată armata noastră din încercuirea organizată de forţele copleşitoare ale inamicului. În această zi măreaţă, fac un apel la întreaga lume civilizată să facă tot posibilul ca toţi aceşti militari care au făcut eforturi supranaturale pentru apărarea acestui oraş, să poată avea ocazia de a-şi spune povestea rudelor lor şi de a vizita mormintele fraţilor căzuţi”, a mai spus luptătorul ucrainean din Mariupol.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza