Auschwitz-ul lui Putin din Ucraina: Dinți de aur „smulși de la ucraineni” într-o cameră de tortură

Auschwitz-ul lui Putin din Ucraina: Dinți de aur „smulși de la ucraineni” într-o cameră de tortură

Atrocităţile ruşilor nu mai contenesc să iasă la iveală, pe măsură ce armata Ucrainei înaintează cu eliberarea teritoriilor ocupate. Pe modelul naziştilor lui Hitler, ruşii au smuls dinţii de aur de la ucraineni. 

Trupele ucrainene au găsit într-un subsol folosit pe post de cameră de tortură dovezi ale chinurilor la care au fost supuși prizonierii rușilor, indiferent că erau civili sau soldați. Descoperirea macabră a fost făcută într-un sat din apropiere de Izium, în regiunea Harkov, eliberat recent de sub ocupația rușilor: o cutie cu dinți de aur smulși de la prizonieri, a transmis Ministerul ucrainean al Apărării

„Vecinii auzeau în continuu urlete venite dintr-acolo. Anchetatorii au descoperit o cameră de tortură înfiorătoare în satul Piski-Radkivski”, a scris pe Facebook Serhii Bolvinov, polițist din Harkov, care a participat la misiune.

Poliția a obținut informații de la colaboratorii rușilor și de la localnici, care, după eliberare, le-au indicat că subsolul unei case din sat a fost transformat în cameră de tortură, unde au fost torturați atât civili, cât și polițiști și soldați luați prizonieri. O metodă de tortură era îngroparea victimei în pământ, cu masca de gaz pe figură, în timp ce era acoperit cu o cârpă care ardea mocnit, potrivit polițistului, care a pozat masca de gaz folosită de torționari. 

Auschwitz-ul lui Putin, trimitere la practica naziștilor de a lua toate bijuteriile și obiectele de preț, inclusiv dinții de aur, de la evreii care sfârșeau în camerele de gazare și apoi la crematoriu. „Câte vom mai găsi în Ucraina ocupată?”, a întrebat ministerul de la Kiev.

Comenteaza