Foto Băiatul lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere

Băiatul lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a anunțat că unul dintre gemenii săi născuți luni a murit. Georgina, iubita lui, era însărcinată cu gemeni, iar fetița a supraviețuit.

Cristiano Ronaldo a anunțat moartea tragică a fiului său, după ce partenera lui de viață, Georgina Rodriguez a născut un băiat și o fetiță, gemeni. Se pare că, din nefericire, doar fiica cuplului a supraviețuit. Celebrul Cristiano Ronaldo a făcut și primele declarații despre tragedia de proporții.

Cristiano Ronaldo a anunțat pe conturile de socializare Twitter și Instagram că fiul său nou-născut a murit. „Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”, se arată în anunț, potrivit Daily Mail.

Băiatul lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere. Fetița a supraviețuit

În mesaj, Cristiano Ronaldo mulțumește echipei medicale pentru eforturile făcute. „Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate.

Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, mai scrie în anunțul familiei, potrivit Mediafax.

Starul lui Manchester United a anunțat în octombrie 2021 că așteaptă gemeni cu partenera sa Georgina Rodriguez.

Băiatul lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere. Fetița a supraviețuit

 

Comenteaza