Ce cadouri a primit Putin de ziua lui. Printre acestea se numără pepeni și un tractor

Ce cadouri a primit Putin de ziua lui. Printre acestea se numără pepeni și un tractor

Preşedintele rus Vladimir Putin, care a împlinit vineri 70 de ani, a primit mai multe cadouri din partea șefilor de stat.

Lukaşenko a confirmat vestea în timp ce a vizitat oraşul natal al aliatului său puternic, Sankt Petersburg, pentru discuţii, relatează news.ro.

Confruntat cu contraatacuri ucrainene de succes, Vladimir Putin a făcut aluzie la probleme săptămâna aceasta, descriind situaţia din regiunile pe care le-a anexat recent drept „răzvrătitoare”. Însă, vineri, aliaţii săi i-au adus laude şi cadouri omului care a condus Rusia, fie ca preşedinte sau ca prim-ministru, de mai bine de două decenii.

Putin a primit şi pepeni de la preşedintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon. Alături de daruri au venit laudele aduse lui Putin pentru „transformarea imaginii Rusiei, consolidarea suveranităţii şi a capacităţii sale de apărare şi protejarea intereselor sale naţionale”, în cuvintele şefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill.

„Patriotul numărul unu din lume” a spus Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei susţinut de Moscova.

Confruntându-se cu o izolare internaţională similară, liderul nord-coreean Kim Jong-un l-a felicitat pe şeful de la Kremlin pentru „zdrobirea provocărilor şi ameninţărilor Statelor Unite”, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza