Ce mesaj a pus o rusoaică pe mormântul părinților lui Putin / A primit 2 ani de închisoare

Ce mesaj a pus o rusoaică pe mormântul părinților lui Putin / A primit 2 ani de închisoare
| Foto: https://nordnews.md

O rusoaică de 60 de ani a lăsat o scrisoare pe mormântul părinților preşedintelui rus, Vladimir Putin. Mesajul i-a adus o condamnare la doi ani de închisoare cu suspendare. 

Procurorii au cerut o pedeapsă de trei ani cu suspendare pentru Irina Tsybaneva, care în octombrie a fost acuzată de profanarea mormântului din Sankt Petersburg printr-o notă în care se făcea referire la mama și tatăl lui Putin ca fiind „părinții unui maniac”, a transmis Reuters

„Moarte lui Putin, ai crescut un ciudat și un criminal”, le transmite rusoaica părinţilor lui Putin, îndemnându-i pe părinții decedați "să îl ia la ei” pe fiul lor. 

Potrivit site-ului de știri SOTA, citat de Reuters, Tsybaneva nu intenționează să facă apel la verdictul primit pentru fapta ei. 

Aceasta a spus că a scris nota după ce a urmărit știrile despre războiul din Ucraina și „a înțeles că totul este foarte înfricoșător, totul este foarte trist și sunt mulți morți”, potrivit agenţiei de știri, Mediazona, citată de Reuters. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza