Continuă delirul rușilor: „Occidentul vrea să ne dezmembreze ca Hitler şi Napoleon”

Continuă delirul rușilor: „Occidentul vrea să ne dezmembreze ca Hitler şi Napoleon”
| Foto: historia.ro

Vladimir Putin şi-a trimis ministrul de Externe la „înaintare”, urmând ca pe 21 februarie să se adreseze Adunării Federale.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov îi atacă pe „cei care au decis să provoace o înfrângere strategică Rusiei, au decis să adopte trista experienţă a lui Napoleon şi a lui Hitler, declarând deschis scopul distrugerii Rusiei sau slăbirii ei cât mai mult posibil, apelurile lor pentru dezmembrarea patria noastră sunt din ce în ce mai zgomotoase”.

Ministrul mai spune, după cum relatează Ria Novosti, că „este clar că nu numai că vom supravieţui, dar vom ieşi şi mai puternici din această confruntare”.

Preşedintele rus Vladimir Putin se va adresa Adunării Federale pe 21 februarie, cu doar câteva zile (3) înainte de marcarea unui an de la invadarea Ucrainei de către Rusia, a anunţat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Adunarea Federală din Rusia este formată din Duma de Stat, care este camera inferioară, şi Consiliul Federaţiei, camera superioară.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza