Familia Regală a primit peste 50.000 de scrisori și mesaje după moartea reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală a primit peste 50.000 de scrisori și mesaje după moartea reginei Elisabeta a II-a
| Foto: Victoria Jones - Reuters

Peste 50.000 de scrisori şi mesaje de condoleanţe trimise de public după decesul şi funeraliile reginei Elisabeta a II-a au ajuns la Palatul Buckingham, relatează sâmbătă dpa.

Familia regală a primit saci plini cu corespondenţă de la persoane care au dorit să transmită condoleanţe membrilor casei regale britanice.

Pe 19 septembrie - ziua funeraliilor reginei Elisabeta a II-a - regele Charles al III-lea şi familia sa au fost fotografiaţi arătând emoţionaţi, iar zeci de mii persoane au umplut străzile din Londra şi Windsor pentru a asista la trecerea cortegiului funerar.

A doua zi după funeralii, cantitatea zilnică de corespondenţă a fost de 6.500 de scrisori - dintr-un total de peste 50.000 primite, a anunţat Palatul Buckingham. Fotografii realizate la Palatul Buckingham la începutul acestei săptămâni arată cum unele dintre miile de scrisori sunt deschise de membrii echipei palatului regal însărcinată cu corespondenţa.

„Ne gândim la tine”

Pe o carte poştală fusese scris mesajul „ne gândim la tine" deasupra unei coroane şi multe scrisori au fost adresate personal noului monarh „Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea".

Palatul Buckingham a precizat că toate scrisorile sunt citite cu atenţie şi vor fi trimise răspunsuri, pe măsura ce mica echipă însărcinată cu corespondenţa procesează miile de mesaje trimise regelui, reginei consoarte şi altor membri ai familiei regale.

Comenteaza