Hamas, CRUZIME fără limite: Cel puțin 40 de cadavre, inclusiv bebeluși decapitați, descoperite în Kfar Azzaz

Hamas, CRUZIME fără limite: Cel puțin 40 de cadavre, inclusiv bebeluși decapitați, descoperite în Kfar Azzaz
| Foto: https://www.telegraph.co.uk

Un masacru odios a fost comis de teroriștii Hamas într-o comunitate israelienă aflată la câțitva kilometri de granița cu Gaza, relatează The Telegraph.

Cel puțin 40 de cadavre de bebeluși, unii decapitați, au fost descoperite Kfar Azzaz, lângă Gaza, după atacul teroriștilor Hamas.

Comunitățile israeliene construite la câțitva kilometri de granița cu Gaza au fost principalele ținte ale atacurilor Hamas. Teroriștii au ucis zeci de copii și bebeluși într-un masacru care arată o cruzime fără limite.

„Au decapitat copii și femei”, a spus David Ben Zion, adjunctul comandantului unității 71 a IDF. Zeci de civili morți, unii dintre ei decapitați și legați la mâini au fost descoperiți în kibbutz-ul Kfar Azzaz.

Marți, reporteri străini au venit în această localitate pentru a documenta ororile întâmplate aici în timpul atacului teroriștilor. Un pătuț acoperit de sânge lângă care rămăsese o cutie de jucării a putut fi văzut în fotografiile făcute la un alt kibbutz.

„Aici nu e un război. Nu suntem pe un câmp de luptă. Vedeți bebeluși, mame și tați în dormitoarele lor, în camerele lor de protecție, așa i-au ucis teroriștii. Acesta nu e război, e un masacru. Este ceva ce nu am mai văzut în viața mea”, a descris ororile văzute alături de jurnaliști, generalul Itai Veruv, aflat marți la kibbutz-ul Kfar Azzaz.

Comenteaza