Imagini de groază! Un bărbat a murit după ce a fost înghițit în gaura de scurgere dintr-o piscină

Imagini de groază! Un bărbat a murit după ce a fost înghițit în gaura de scurgere dintr-o piscină

Un bărbat de 32 de ani a murit după ce a fost înghițit de gaura formată într-o piscină din Israel.

Incidentul a avut loc într-o vilă care găzduia un eveniment al unei companii în orașul central Karmi Yosef, la 40 km sud-est de Tel Aviv, Israel, potrivit CNN.

Victima a fost identificată ca fiind un angajat al companiei, în vârstă de 32 de ani.

Un cuplu în vârstă de 60 de ani, proprietarii locației, a fost arestat sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin neglijență.

Imaginile filmate cu telefonul mobil arată persoane în costume de baie în interiorul și în jurul piscinei care privesc șocate cum apa se scurge într-o gaură, măturând tot ce îi apărea în cale.

Rapoartele presei spun că victima, Klil Kimhi, a căzut în groapă, care avea o adâncime de 13 metri. Ei au mai adăugat că a fost nevoie de patru ore pentru ca echipele de salvare să ajungă la el.

Un al doilea bărbat a căzut în gaură, dar a reușit să iasă, suferind răni ușoare.

Unul dintre participanții la petrecere a declarat pentru Channel 12 News din Israel că la adunare erau aproximativ 50 de persoane, în timp ce un altul a spus că în piscină erau doar șase persoane, când s-a deschis gaura de scurgere, a relatat presa israeliană, citată de CNN.

„Nivelul apei a început brusc să se retragă și o gaură s-a deschis, creând un vortex care a aspirat două persoane înăuntru”, a declarat femeia anonimă pentru Channel 12 News, citată de CNN.

The Times of Israel a citat presa locală, potrivit căreia proprietarul a construit piscina fără autorizație de construcție în locul respectiv, având probleme de infrastructură, menționează CNN.

Etichete
Comenteaza