Video Imagini șocante din Ucraina! Câțiva tineri încearcă să scoată un bătrân dintre fiarele contorsionate ale mașinii zdrobite de un tanc rusesc

Imagini șocante din Ucraina! Câțiva tineri încearcă să scoată un bătrân dintre fiarele contorsionate ale mașinii zdrobite de un tanc rusesc
| Foto: Mediafax

Bătrânul a scăpat miraculos cu viață după ce mașina în care se afla a fost făcuta sandwich de un tanc al armatei ruse.

Războiul este despre arme, sânge şi lideri cruzi, dar şi despre puterea oamenilor de a rămâne uniţi, celebrali şi alerţi la siguranţa lor şi a celor din jur.

Câţiva tineri se îngrămădesc lângă o maşină făcută aproape una cu pământul. A fost călcată de un tanc rusesc. Nu este singura. Însă, şoferul, o persoană în vârstă, a scăpat viu. Salvatorii săi trag de fiarele contorsionate şi încearcă să-l ajute să se elibereze.

Încă de dimineaţă apar clipuri pe reţelele de socializare cu tancuri ruseştei care „zdrobesc” maşini staţionate sau aflate în mişcare.

Confruntările între forţele ruse şi cele ucrainiene continuă. Trupele ruseşti au intrat în mai multe districte din Kiev.  În Mariupol, acestea doar lovesc populaţia civilă, dar nu vor putea prelua conducerea, spune primarul din Mariupol, Boychenko. 

Între timp, serviciile de inteligenţă americane se tem că oraşul Kiev, capitala Ucrainei, ar putea cădea în câteva zile, conform CNN. 

Comenteaza