INCENDIU uriaș în Valencia: 4 oameni au murit, 19 sunt dispăruți, 14 răniți

INCENDIU uriaș în Valencia: 4 oameni au murit, 19 sunt dispăruți, 14 răniți
| Foto: GettyImages - CNN.com

O clădire de locuințe construită la începutul anilor 2000 din orașul spaniol Valencia a fost cuprinsă de un incendiu de proporții, a transmis El Pais.

Cel puțin patru persoane au murit în incendiul de la complexul de locuințe din cartierul Campanar, din Valencia, după cum a anunțat după miezul nopții directorul general adjunct pentru Situații de Urgență al Generalitat Valenciana, Jorge Suárez.

14 persoane sunt rănite arată rapoartele oficiale, iar alte 19 persoane nu au putut fi localizate de familiile lor, subliniază surse municipale. Doi vecini au reușit să fie salvați de la un balcon de către pompieri.

În doar o jumătate de oră, flăcările au afectat întreaga proprietate, construită la începutul anilor 2000 și cu 138 de locuințe. Flăcările au acoperit toată fațada și au făcut ca unele părți ale clădirii să fie aruncate la câțiva metri.

Toate persoanele afectate de incendiu care au solicitat cazare sunt deja relocate în hoteluri din oraș în timp ce acțiunile de solidaritate din partea locuitorilor din zonă continuă.

Consiliul Local din Valencia a oferit cazare locuitorilor afectați, dar majoritatea au ales să rămână în casele familiei și prietenilor, iar cei care au avut nevoie au fost transferați la hoteluri.

Comenteaza