Ipoteză șocantă lansată de Zelenski: „Putin va fi asasinat de un apropiat din cercul său”

Ipoteză șocantă lansată de Zelenski: „Putin va fi asasinat de un apropiat din cercul său”
| Foto: Profimedia Images

Preşedintele ucrainean Voldomir Zelenski susţine că anturajul apropiat preşedintelui rus Vladimir Putin ar complota împotriva liderului rus pentru a-l ucide şi înlătura de la putere.

Putin şi-a avertizat poporul că ar putea să nu supravieţuiască ca naţiune dacă Ucraina câştigă războiul.

„Cu siguranţă va fi un moment în care fragilitatea regimului lui Putin va fi simţită în interiorul statului rus. Şi atunci prădătorii vor devora un prădător. Vor găsi un motiv pentru a ucide un ucigaş”, a declarat Zelenski în cadrul unui documentar.

Analiştii au spus totuşi că este puţin probabil ca cei din cercul interior al lui Putin să se mişte împotriva lui, deoarece îi datorează poziţiile.

Putin a susţinut recent că nu are de ales decât să ia în considerare capacităţile nucleare ale NATO şi a acuzat alianţa militară condusă de SUA că doreşte „desfiinţarea fostei Uniuni Sovietice şi a Rusiei”.

Zelenski şi-a exprimat duminică încrederea că revenirea la controlul ucrainean asupra peninsulei Crimeea va face parte din încheierea războiului. „Acesta este pământul nostru. Oamenii noştri. Istoria noastra. Vom returna steagul ucrainean în fiecare colţ al Ucrainei”, a punctat preşedintele ucrainean.

Comenteaza