News alert Lukasenko, nou discurs șocant: „Astăzi este Ucraina, mâine pot fi Moldova, statele baltice, Polonia sau România”

Lukasenko, nou discurs șocant: „Astăzi este Ucraina, mâine pot fi Moldova, statele baltice, Polonia sau România”

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, susține într-un discurs că Washingtonul a jucat un rol important în toate conflictele majore din lume.

Președintele de la Minsk amenință și România și spune că țara noastră ar putea avea soarta Ucrainei de acum.

„Washingtonul s-a implicat în toate conflictele politice importante, dar în același timp, pare să ignore controversele interne care sunt pe cale să devină un conflict civil”, a declarat Lukașenko în timpul manifestațiilor de Ziua Unității, marcată sâmbătă, potrivit agenția de presă de stat din Rusia, TASS, considerată o portavoce a propagandei de la Kremlin.

„America este singura țară care beneficiază de pe urma a ceea ce se întâmplă aici: poate să îi arate Europei care este locul ei și să elimine rivalii dintr-o singură mișcare. Astăzi este Ucraina, mâine pot fi Moldova, statele baltice, Polonia, sau chiar România”, a declarat Lukasenko, scrie stirileprotv.ro.

 Potrivit acestuia, lumea a „luat-o razna și este pe cale să se dezintegreze”.

„Cum se va termina? Este prima data de la sfârșitul Războiului Rece când umanitatea se află pe punctul de a începe un conflict nuclear. În toată nebunia, va trebui să dovedim maturitatea noastră ca națiune, pregătirea de a răspunde ca un singur organism provocărilor geopolitice ale secolului XXI.”, a spus Alexander Lukașenko.

Comenteaza