"Mama, fiica şi bunica. Toate trei ucise astăzi la Odesa. Paște fericit, domnule Putin"

"Mama, fiica şi bunica. Toate trei ucise astăzi la Odesa. Paște fericit, domnule Putin"

Printre victimele atacului cu racheta, de sâmbătă, asupra unei clădiri rezidenţiale din Odesa se numără şi o fetiţă de numai 3 luni şi mama ei, a anunţat preşedintele Volodimir Zelenski, într-o conferinţă de presă, potrivit adevarul.ro. 

Imediat după declaraţia preşedintelui, mai mulţi jurnalişti au dezvăluit identitatea mamei şi a fetiţei ei şi au postat imagini cu cele două pe reţelele de socializare.

„Valeria era proaspătă mămică, iar fiica ei Kira avea doar trei luni. Rusia le-a luat vieţile astăzi, când racheta sa a lovit o clădire rezidenţială din Odesa. Soţul Valeriei şi tatăl Kirei, Yuri, au postat aceste poze cu ei", este mesajul Myroslavei Petsa care însoţeşte imaginile Valeria şi Kira.

Într-o postare pe reţelele de socializare a Valeriei, redistribuită de un jurnalist Kyiv Independent pe Twitter, tânăra spunea că perioada de după naşterea Kirei i-a adus „un nou nivel de fericire”.

Imaginile cu Valeria şi Kira au fost distribuite şi de jurnalista ucraineană Iuliia Mendel, fost purtător de cuvânt al preşedintelui Volodimir Zelenski. „Mama, fiica si bunica. Toate trei ucise astăzi la Odesa. Paşte fericit, domnule Putin. Cerul nu te va accepta niciodată", a scris jurnalista pe Twitter.

Unii dintre cei care au comentat postarea au scris că nu doar cerul nu îl va accepta pe Vladimir Putin, dar nici măcar Iadul nu l-ar accepta pe acest despot diabolic. 

Comenteaza