Masacru la o şcoală din SUA: 3 elevi, cu vârste între 8 și 9 ani, și trei profesori au fost ucişi

Masacru la o şcoală din SUA: 3 elevi, cu vârste între 8 și 9 ani, și trei profesori au fost ucişi
| Foto: Colaj - sursa: https://www.independent.co.uk/

O femeie înarmată cu două puşti de asalt şi un pistol a pătruns într-o şcoală din statul american Tennessee şi a ucis şase persoane: trei copii şi trei elevi.

Audrey Elizabeth Hale, în vârstă de 28 de ani, a pătruns în unitatea privată de învățământ cu cel puțin două puști de asalt și un pistol, potrivit informaţiilor poliției.

Atacatoarea, care este de fapt un bărbat transgender, a reușit să pătrundă în clădire după ce a spart ușile de sticlă cu ajutorul gloanțeor. Când au auzit împușcăturile, mai multe persoane au sunat la numărul de urgenţă pentru a cere ajutor.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au împușcat-o mortal pe atacatoare, o fostă elevă a școlii. Polițiștii spun că au găsit „material scris” în mașina ei însă anchetatorii nu au dezvăluit conținutul mesajului, a transmis The Independent

„Credem că avea resentimente față de acea școală, dar nu am încă toate detaliile”, a spus șeful poliției din Nashville, John Drake. Poliția crede că Hale a planificat atent masacrul. A întocmit o hartă detaliată a zonei și a supravegheat clădirea înainte de atac. 

Comenteaza