Mesaj curajos din Ucraina despre un contraatac: ”Având în vedere starea de spirit a armatei noastre, putem ajunge la Moscova”

Mesaj curajos din Ucraina despre un contraatac: ”Având în vedere starea de spirit a armatei noastre, putem ajunge la Moscova”
| Foto: Getty Images

Invazia armatelor lui Putin din Ucraina a început pe 24 februarie și a ajuns la ziua cu numărul 50. Între timp mii de victime au căzut în fața gloanțelor și a bombelor.

În ciuda faptului cu armata rusă a făcut ravagii în Ucraina, a distrus orașe și a ucis mii de civili, soldații ucraineni au rezistat cu eroism și nu au lăsat efectivele trimise de la Kremlin să le ocupe țara.

Directorul general al lui Șahtior Donețk, Serghei Palkin, anunță că planul ucrainenilor este acela de a recuceri Donbas și Crimeea și este convins că se va întâmpla, întrebarea fiind doar ”când?”.

Mai mult, oficialul de la Șahtior Donețk susține că armata țării sale ar putea oricând iniția un contraatac. ”Credem că vom termina, vom recuceri Donbas și Crimeea. E doar o chestiune de timp.

Da, va dura puțin mai mult timp, dar având în vedere starea de spirit a armatei noastre, vă asigur că putem ajunge la Moscova”, a declarat Palkin, potrivit sport.ua, citat de digisport.ro

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza